În vederea repartizării pe specializări, studenții din anul II, domeniul Ingineria produselor alimentare sunt rugați să transmită pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data 22.05.2020 opțiunea pentru specializarea din anul 3, an universitar 2020/2021.
Număr locuri alocate pe specializări:
Ingineria produselor alimentare – 14 locuri
Controlul și expertiza produselor alimentare – 14 locuri
În email, studenții vor specifica Numele și ordinea opțiunilor (Opțiunea 1 și Opțiunea 2). In funcție de numărul de credite acumulate din anul 1 și 2, studenții vor fi repartizați în funcție de opțiunile acestora. În caz de baraj (același număr de credite) se va lua în calcul media aritmetica a notelor din anul 1 si 2.
Numărul de credite pentru anul 1 si sem 1 din anul 2 poate fi vizualizat aici.
Publicat in data de 6.05.2020